Home Fashion Ținute de vară cât mai lejere și mai vaporoase

Ținute de vară cât mai lejere și mai vaporoase

de Clair
tinute de vara

Ținute de vară sunt ideale pentru zilele fierbinți, în care gradele din termometre ne iau cu asalt. Atunci când înghețata și o limonadă rece nu sunt suficiente pentru a ne răcori, este bine să ne gândim la ținute de vară cât mai lejere și mai vaporoase care să ne ajute să facem față temperaturilor extreme.

Ce ținute de vară purtăm când e mult prea cald afară?

Atunci când temperaturile cresc semnificativ, este bine să oferim o atenție sporită pieselor vestimentare pe care trebuie să le purtăm. Acestea trebuie să fie dintr-un material respirabil, răcoros și, bineînțeles, confortabil. Iată din ce elemente putem alcătui ținute de vară perfecte:

  • Tricouri, topuri, maiouri – când vine vorba de ținute de vară, este clar că renunțăm la tot ce înseamnă mâneci, lucru valabil și în cazul rochițelor sau salopetelor. În partea de sus este suficient să ne acoperim bustul și, eventual, abdomenul. Chiar și așa, piesele crop top sunt foarte la modă și merg de minune în ținute de vară răcoroase.
  • Fuste și rochii – pentru ținute de vară elegante, romantice, dar răcoroase și confortabile; nimic nu este mai potrivit decât fustele și rochiile. Ideal este ca acestea să fie realizate din materiale vaporoase, să nu fie mulate și să ofere un plus de confort și feminitate.
  • Pantaloni scurți – sunt o alternativă perfectă pentru persoanele care preferă să poarte ținute de vară mai casual. În plus, pantalonii scurți pot fi purtați în tot felul de combinații și sunt o soluție potrivită pentru un bronz uniform al picioarelor.
  • Încălțăminte lejeră – confortul și răcorirea sunt două lucruri pe care le așteptăm de la încălțămintea pe care o integrăm în ținute de vară. Sandalele, tenișii din material textil, șlapii sau pantofii decupați se potrivesc de minune în sezonul cald.

tinute de vara femei

Aspecte importante despre ținute de vară

Atunci când crearea unor ținute de vară  devine complicată și rămânem în pană de inspirație și creativitate, este indicat să ne informăm despre tendințe și combinații vestimentare potrivite pentru temperaturi foarte ridicate. Iată câteva aspecte importante care ne vor ajuta să obținem un look chic vara asta:

  • Predomină culoarea – cel mai important aspect de care trebuie să se țină cont în realizarea unor ținute de vară perfecte este cromatica. În sezonul cald se poartă culorile tari, calde, vibrante precum roz, galben, roșu, verde mentă, bleu și altele asemenea.
  • Accesorii modeste – când temperaturile de afară devin greu de suportat, este ideal să ne înarmăm cu accesorii specifice pe care să le integrăm în ținute de vară răcoroase: renunțăm la coliere masive și cercei impunători și trecem la eșarfe și ochelari de soare. Dacă sunteți o fire mai boemă, mai romantică, puteți crea ținute de vară deosebite cu ajutorul unui evantai chic sau al unei pălării…

Mai multă piele la vedere – este clar că vara este sezonul destinat bronzului, așa că o mare parte a corpului trebuie expusă la soare. Este ideal să purtăm ținute de vară care lasă la vedere picioarele și mâinile, spatele sau abdomenul. Outfit-ul va fi unul foarte cool, iar bronzul va fi uniform.

tinuta casual de vara tinute casual de vara tinute lejere de vara tinute de zi de vara

tinuta lejera de vara tinuta fashion pentru vara tinute de vara cu pantaloni scurti

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..