Home Fashion Ținute de club pentru nopțile lungi, pline de distracție

Ținute de club pentru nopțile lungi, pline de distracție

de Clair
Tinute de club

Ținute de club ideale pentru nopțile lungi, pline de distracție, au devenit din ce în ce mai populare. Atunci când mergeți să vă distrați alături de prieteni și vreți să purtați ținute de club confortabile și care să vă avantajeze, aveți nevoie de puțină creativitate. De regulă, realizarea unor ținute de club perfecte este simplă și nu necesită prea mult timp, fiind suficient să alăturați câteva piese de bază care să vă vină bine.

Tinute de club cu salopeta

Elemente de bază pentru ținute de club

Atunci când vreți să purtați ținute de club perfecte, care să vă scoată în evidență trăsăturile naturale, care să vă avantajeze, trebuie să știți ce piese vestimentare să combinați. Este foarte important să nu cădeți în nicio extremă, mai ales că cele mai multe ținute de club mizează pe lejeritate, confort și bun-gust:

  • Jeanși – potriviți în tot felul de circumstanțe, jeanșii nu vă vor lăsa baltă nici la club. Aceștia arată foarte bine, sunt ușor de purtat și merg aproape cu orice, așa că nu ezitați să îi adăugați în ținute de club!
  • Topuri – un top lejer, care arată foarte chic este un must-have când vine vorba de ținute de club. Indiferent de croială, culoare sau model, un top ales cu bun-gust va arăta foarte bine.
  • Rochii – dacă vreți să purtați ținute de club ceva mai feminine, mai romantice și mai sexy, puteți opta pentru rochii. De regulă, în club se poartă rochii scurte, ușor vaporoase, care vă permit să dansați în voie și care nu devin incomode pe parcursul nopții.
  • Încălțăminte – când vine vorba de ținute de club, nu putem să nu luăm în calcul încălțămintea. Fie că optați pentru niște tocuri înalte sau pentru pantofi cu talpă ortopedică, fie pentru balerini sau teniși, important este ca încălțămintea aleasă să se potrivească cu outfit-ul.

Tinute de club cu pantaloni scurti

Aspecte importante pentru alegerea unor ținute de club perfecte

Dacă vă pregătiți de o noapte lungă de distracție în club și nu știți cum ar trebui să vă creați ținuta, este bine să aveți grijă la următoarele aspecte:

  • Simplu și lejer – atmosfera și aglomerația nu vă vor permite să purtați ținute de club complexe, accesorii multe sau poșete pline cu tot felul de lucruri. Astfel, alegeți ținute de club simple și confortabile, care să nu vă creeze probleme pe parcursul nopții.
  • Materiale îndrăznețe – spre deosebire de evenimente sau petreceri mai fastuoase, o noapte în club este ideală pentru variația de materiale din care sunt confecționate piesele vestimentare. Puteți purta ținute de club din piele, din latex, din elastan sau din denim, acestea fiind materiale care urmează linia corpului. Totuși, nu este indicat să picați în extrema senzualității sau a vulgarității, așa că nici bumbacul nu este un material de neglijat.
  • Țineți cont de preferințele voastre – dacă nu mergeți la o petrecere în club cu tematică, puteți purta orice doriți, orice vi se potrivește și vă reprezintă. Dacă cel mai bine vă simțiți în fuste sau în pantaloni scurți, puteți crea ținute de club folosind aceste piese vestimentare.
  • Purtați cât mai puține accesorii – în cele mai multe ținute de club nu se folosesc prea multe accesorii, mai ales că acestea pot fi destul de incomode. Niște cercei și un colier sau o brățară ar trebui să fie de ajuns, la fel și o poșetă modestă…

tinuta de club cu rochie tinuta de club

idei de tinute de club tinute de club cu blugi tinute de club albe outfit pentru club

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..