Home Lifestyle Un copil de 7 ani i-a trimis o scrisoare în Rai tatălui său, iar oficiul poștal a „livrat-o”!

Un copil de 7 ani i-a trimis o scrisoare în Rai tatălui său, iar oficiul poștal a „livrat-o”!

de Clair
Un copil de 7 ani i-a trimis o scrisoare in Rai tatalui sau

Un băiețel de șapte ani pe nume Jase Hydman, care i-a scris o scrisoare tatălui său în Rai, a primit un răspuns de la oficiul poștal din Marea Britanie care a câștigat inimile persoanelor de pe social media. Scrisoarea, sigilată într-un plic, a fost postată pe Facebook de către Teri Copeland, mama băiatului. Avea un mesaj pentru poștașul care urma să facă „livrarea”: „Poți duce această scrisoare în Rai de ziua tatălui meu? Mulțumesc!”.

Câteva săptămâni mai târziu, Jase a primit un răspuns de la Oficiul Poștal Royal din Marea Britanie care confirma faptul că scrisoarea a fost livrată, spune mama băiatului, Teri Copland. Acesta este mesajul: „A fost o provocare să evităm stelele și alte obiecte galactice în timpul drumului nostru spre Rai. Cu toate acestea, te rugăm să fii sigur că aceasta scrisoare specială a fost livrată. Prioritatea noastră este să livrăm scrisorile în siguranță deoarece știm cât de importantă este această scrisoare pentru tine”. (Sean Milligan, poștașul care a livrat scrisoarea).

Teri, mama băiatului, a postat pe Facebook scrisoarea și răspunsul dat de poștă. Postarea a fost distribuită de sute de milioane de persoane pe rețelele de socializare. Postarea conținea și un mesaj scris de mama băiatului, în care spunea că băiatul este copleșit de emoții știind că tatăl lui a primit scrisoarea. Aceasta a mai spus că scrisoarea putea fi ignorată de cei de la oficiul poștal, dar faptul că au depus efort pentru un mic băiețel pe care nu l-au întâlnit niciodată este de apreciat și un gest minunat. Postarea a strâns multe comentarii frumoase în care oamenii din toată lumea au apreciat gestul oficiului poștal. O persoană pe nume Brenda Rodriguez a spus: „Este cu adevărat minunat. Poate oficiile poștale vor face asta pentru copiii care au pierdut un părinte, pentru a-i face fericiți”.

Scrisoarea băiatului ne amintește de faptul că trebuie să-i ținem pe cei iubiți aproape, iar răspunsul oficiului poștal ne reamintește de faptul că orice act de bunătate făcut poate schimba viața unui om și-l poate face cel mai fericit din lume…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..