Home Lifestyle 10 secrete ale încrederii în sine pentru fiecare femeie

10 secrete ale încrederii în sine pentru fiecare femeie

de Clair
10 secrete ale încrederii în sine pentru fiecare femeie

Orice femeie a căzut măcar o dată pradă cuvintelor urâte spuse de societate în legătură cu propriul corp, comportament, stil vestimentar și felul în care se machiază.

Corpul tău nu este pentru a face alte femei geloase; este posibil să fi trăit cu impresia că o talie subțire te va face mai ușor de iubit sau te vei iubi mai mult pe tine însăți. În acest secol orice poză postată pe o rețea de socializare este o poză modificată, trecută prin diferite schimbări pentru a o face să arate exact cum și-ar dori alte femei să arate însă noi nu știm asta, ci trăim cu impresia că așa ar trebui să arătăm, să avem tenul perfect, machiajul să fie impecabil, să nu avem vergeturi și celulită, să fim înalte, dar nimeni nu ne-a învățat că frumusețea pornește din interior și că o versiune mai slabă nu este neapărat una mai sănătoasă.

Bineînțeles, este bine să ai grijă de tine însăți, să consumi alimente care îți hrănesc corpul și sufletul, să te plimbi alături de persoane pe care le iubești, să îți faci somnul de frumusețe, să ai grijă de tine pentru a te menține fericită. Toate lucrurile bune pe care le facem pentru corpul nostru vor da roade doar în momentul în care vom începe să ne iubim.  

Actrița Marilyn Monroe, simbol al secolului al XX-lea, a schimbat mentalitatea femeilor și le-a reamintit faptul că nu trebuie să fie slabe pentru a fi atrăgătoare. Într-o societate în care mass-media vrea ca toate femeile să vadă modelele de la Victoria`s Secret ca simboluri ale corpului ideal, Marilyn Monroe ne-a ajutat să ne dăm seama că nu există un singur tip de corp și niciunul nu trebuie să fie la fel ca celălalt.

Citește în continuare zece lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre ea și de care ar trebui să fie mândră pentru că (vezi punctul zece):

  1. Orice femeie are burtă atunci când se apleacă. Nu trebuie să-ți fie rușine cu ea.
  2. Când cineva te complimentează spunându-ți că ești frumoasă, vorbește serios. Nu are niciun interes să te mintă.
  3. Orice femeie se trezește dimineața cu o respirație urât mirositoare, nu este asa cum vezi în filme.
  4. Încrederea este cel mai frumos accesoriu pe care o femeie ar trebui să-l poarte; dacă te-ai vedea prin ochii altor persoane, ai vedea ce bine îți stă.
  5. Vergeturile nu reprezintă un motiv de rușine.
  6. În orice situație trebuie să te bazezi doar pe tine, nu e treaba unui bărbat să te salveze, ci a ta.
  7. Nu trebuie să-ți iubești orice imperfecțiune sau orice parte a corpului însă ar trebui deoarece îți aparțin.
  8. Prietena ta cu o viață parcă scoasă din basme se luptă cu imperfecțiunile ei, fiți alături una de alta și învățați să vă acceptați pentru a vă trăi din plin viețile!
  9. Pe lista ta de priorități, la numărul 1, ar trebui să fie scris numele tău și niciodată numele altor persoane…
  10. Ești femeie și ești capabilă de lucruri uimitoare!
Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..