Home Machiaj Tutorial pentru machiaj de mireasă

Tutorial pentru machiaj de mireasă

de Clair

Un tutorial pentru machiaj de mireasă bine realizat, detaliat, vă poate fi de mare folos atunci când nu v-ați decis asupra unui look perfect pentru ziua în care veți străluci.

Un machiaj de mireasă trebuie să arate impecabil și să reziste pe parcursul mai multor ore. De asemenea, un astfel de machiaj de mireasă trebuie să arate foarte bine atât la lumină naturală, cât și la lumină artificială sau în fotografii.

Aspecte importante

Un tutorial pentru machiaj de mireasă trebuie să fie perfect, astfel că pentru realizarea sa trebuie respectate mai multe condiții. Sunt câteva aspecte importante care definesc un make-up reușit. Iată care sunt acestea:

  • Îngrijirea tenului – din momentul în care ați stabilit data nunții trebuie să vă preocupați de îngrijirea feței, astfel încât în ziua nunții acesta să fie fără de cusur. Cu cât fața este mai bine îngrijită, cu atât machiajul aplicat va arăta mai curat și mai uniform. Un tutorial pentru machiaj de mireasă corect implică tratamente faciale realizate cel puțin o dată pe lună, timp de trei-șase luni înaintea nunții. Acestea vă vor ajuta să scăpați de imperfecțiuni, de diverse afecțiuni sau de riduri fine de expresie. De asemenea, măștile, exfolierea și cremele hidratante nu trebuie să lipsească din rutina voastră de îngrijire. Făcând toate aceste lucruri vă asigurați că fața voastră va arăta foarte bine, iar machiajul va fi perfect.
  • Produsele folosite – un machiaj de mireasă este cu mult mai deosebit decât un machiaj de ocazie sau de seară. Acesta trebuie să fie adaptat pentru fiecare persoană în parte, lucru valabil și în cazul produselor folosite. Este ideal să folosiți produse de calitate cât mai înaltă, achiziționate recent, care să vi se potrivească și care să își mențină efectul pentru un interval mai mare de timp. De asemenea, este indicat să folosiți produse rezistente la apă, la transfer sau la tot felul de condiții (temperatură, lumină etc).
  • Tehnicile folosite – un tutorial pentru machiaj de mireasă poate fi realizat cu ajutorul mai multor tehnici pe care cei mai mulți dintre make-up artiști le stăpânesc. Aceste tehnici se aleg în funcție de preferințele și fizionomia miresei, de rochia acesteia sau chiar în funcție de tematica nunții. Se recomandă să vă alegeți o astfel de tehnică din timp, astfel încât să puteți face probe de machiaj. Una dintre tehnicile cele mai la modă în materie de machiaj de mireasă este cea numită „cut crease”. Aceasta conferă profunzime și volum ochilor, dar este și foarte ușor de adaptat. Nici machiajul în stil ombre sau cel în culori neutre nu s-au demodat, așa că le puteți încerca cu încredere.

machiaj simplu de mireasa

Etape fundamentale

Atunci când vine vorba despre un tutorial pentru machiaj de mireasă bine realizat, fiecare parte a acestuia trebuie detaliată și explicată. În acest fel viitoarele mirese pot decide ce li se potrivește și ce nu, dar și ce dorințe sau preferințe au în materie de make-up.

machiaj de mireasa cu mov

  1. Tenul

Pentru a realiza un tutorial pentru machiaj de mireasă perfect, este foarte important ca tenul să fie pus în valoare. Acesta va trebui să arate impecabil pentru aproape 24 de ore, așa că în machiajul acestuia este nevoie de atenție, răbdare și pricepere.

Dacă tenul a fost îngrijit corespunzător de-a lungul timpului sau cel puțin cu un interval de timp înaintea nunții, acesta ar trebui să fie curat și uniform, astfel că machiajul va arăta foarte bine. Dacă, în schimb, aveți un ten problematic, care necesită mai multă acoperire, este posibil ca machiajul să aibă nevoie de retuș pe parcursul zilei sau al serii.

Înainte de a aplica machiajul, tenul trebuie foarte bine curățat și hidratat. Pentru a obține un make-up rezistent, este ideal să aplicați un primer care să vă garanteze că, măcar pentru câteva ore, machiajul vostru va fi perfect. De asemenea, aplicați corector pe zonele problematice: acoperiți imperfecțiunile cu un corector deschis la culoare, iar pe zonele cu roșeață aplicați un corector lila.

Un tutorial pentru machiaj de mireasă implică aplicarea fondului de ten cu un burețel sau cu o pensulă. Este ideal să aplicați un strat uniform de fond de ten, iar nuanța acestuia să fie cea mai potrivită. Dacă aveți nevoie de acoperire pe anumite zone, puteți reveni cu un strat suplimentar.

Fața trebuie conturată folosind produse cremoase, iar acestea se vor fixa cu produse prăfoase. Un tutorial pentru machiaj de mireasă implică conturarea pomeților, a nasului, a bărbiei, dar și a frunții. De asemenea, pe punctele cele mai înalte ale feței se va aplica iluminator, iar, pentru un plus de prospețime, se va aplica blush în obraji.

  1. Ochi

Make-upul ochilor este piesa de rezistență într-un tutorial pentru machiaj de mireasă. Pentru un plus de rezistență, pe pleoape se va aplica un primer pentru ochi, dar și anticearcăn. Alegeți tehnica de make-up, dar și nuanțele pe care le veți folosi. Acestea trebuie să se potrivească cu culoarea ochilor, dar și cu fizionomia voastră per ansamblu. Este foarte important să se aplice iluminator sub sprânceană, dar și în colțul intern al ochilor.

Un machiaj de mireasă perfect trebuie completat de niște gene voluminoase care să intensifice privirea. De cele mai multe ori, un tutorial pentru machiaj de mireasă implică folosirea genelor false. Acestea pot fi de tip bandă sau smocuri, din păr natural sau sintetice. Genele se pot curba cu ajutorul unui ondulator de gene și se pot rimela.

  1. Buze

În funcție de machiajul ochilor trebuie aleasă nuanța rujului. Într-un tutorial pentru machiaj de mireasă se poate oscila de la roșu aprins, la roz, purpuriu sau nude. De asemenea, pentru rezistență este ideal să se aplice un ruj mat, rezistent la transfer.  Pentru a realiza un tutorial pentru machiaj de mireasă cu finish mai romantic, se poate aplica iluminator pe arcul lui Cupidon…

Tutorial video pentru machiaj de mireasă

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..